The Sound Of Music och Frost

Musik är något som har roat många människor och naturligtvis så roar det fortfarande en massa människor. Teater är också något som många har sökt sig till att titta på. Så när dessa två kan kombineras så blir det som pricken över i:et.

The Sound Of Music

Det är nog inte så många som har missat The Sound Of Music. Den kunde man förr se på TV och numera så finns den på DVD som man kan se den på. En underbar musikal som ger oss en nypa av historia. Bergen får liv kan man säga. Det hela utspelar sig 1937 då nazisterna är på väg att gå in i Österrike. Under samma tid så har en ung kvinna som drömmer om att bli nunna fått veta att hon ska bli guvernant till George Von Trapps sju barn. Denna man och barn vänder upp och ner på hela Marias tillvaro.

Frost

För några år sedan så kom filmen Frost ut och den tog hela Sverige med storm nästan. Många älskade filmen och det var många som sjöng med i de sånger som fanns i Frost. Tillhör du dom som älskar Frost så är ju denna föreställning något för dig.

Publiken får värma upp och det görs med både rörelser och sång Sedan sjunger man för både hjärta och själ de sånger som finns i Frost. Man behöver inte kunna texterna innan man kommer dit för man får sånghäften på plats.

Här får du följa Annas äventyr då Anna ska försöka hitta sin syster Elsa som stack iväg efter hon hade förvandlat slottet till is. Kanske så finns det ett sätt för Elsa att behärska sin förmåga. Denna underbara och vackra saga med sånger är från 7 år. Det är svenskt tal och med uppvärmningen så är speltiden cirka 2 timmar lång.