Litteraturmässa och Sy- & Hantverksfestivalensmässa

Litteraturmässan

Det finns många som tycker om att gå på olika mässor. Tillhör du dem som älskar att läsa så kan litteraturmässan vara något för dig. Den finns i Stockholm på Stadsteatern på Kulturhuset mitt i centrala Stockholm. Alla är välkomna hit och det är gratis inträde och baren är öppen för de som är sugna på något gott. Ett stort program och flera scener kommer vara tillgängliga.

Här finner du många bokförlag som bara väntar på nya författare av olika slag. Här kan man passa på att ställa de frågor som man så gärna vill ha svar på. Många är kanske redan kända för dig men det finns även nya som väntar på att få komma ut ur ljuset. Det är många som anmäler sig hit för att stå på denna mässa och fler kommer det att bli. Har du en dröm om att ge ut din egen bok? Prata med någon av förlagen som kommer.

Sy- & Hantverksfestivalensmässa

Är du mer intresserad av sy- och hantverk så finns även att ta en extra titt på. Här ser du många fina och vackra skapelser. Du får möjlighet att se nya tekniker, testa nya saker. Du kan utveckla de kunskaper som du redan har och kanske lära ut och visa andra det du själv kan. På denna mässa finns det mer än 100 workshops som du kan välja mellan. Det finns garanterat något för alla här.

Man kan veta lite i förväg vem som kommer stå där men långt ifrån alla. Besöket här kommer vara intressant. Du kommer alla gånger hitta något som du inte redan har. Oavsett om det är saker eller om det är i kunskaper så finns här alltid något nytt. Vill man vara säker på vem som ska komma så kan man titta på hemsidan för eventet.