Fonus begravningsbyrå i Stockholm

När man hör ordet Fonus idag så går tankarna till en begravningsbyrå. Vad många inte vet är att Fonus ingår i Fonuskoncernen. Fonus är ett varumärke som ägs av bland annat Fondkistan och Familjens Jurist. Deras mål är att göra så att människor ska kunna känna sig trygga i de mest svåra stunderna.

De har sedan starten 1945 hjälpt massor med människor genom svåra stunder. De har planerat en hel process och hjälpt sina kunder igenom dem. Fonus har lång erfarenhet och det gäller även Fonus begravningsbyrå i Stockholm, när det gäller begravningar till exempel. De stöttar och hjälper kunden igenom deras svåra tid när det gäller begravningar.

Fonus finns över hela Sverige. Runt 2300 organisationer och föreningar äger Fonus gemensamt. All vinst går tillbaka till Fonus. Fonus kom till för att kunna påverka alla höga priser på marknaden och än idag så har de bra priser på sina tjänster. Begravningar i Sverige är otroligt billiga jämfört med många andra länder.

Begravningar är otroligt viktiga

När sorgen är som tyngst så är det skönt att få hjälp där förståelsen är en tyngdpunkt. Det är kanske inte alltid det lättaste att tänka klart när man sörjer den som gått bort. Att ha någon man kan lita på och som hjälper en med svåra val gör det hela lite lättare. Som sörjande närstående så vill man kunna sörja i lugn och ro samtidigt som man får hjälp med det som är jobbigast.

Det är inte alltid man vet vad som behövs göras; ur det ska se ut vid en begravning, vilken kista man ska välja, blommor och psalmer. Fonus är otroligt rutinerade och kan allt det där. De tar alltid hand om sina kunder på bästa sätt. Det ska kännas tryggt och det ska kännas rogivande. Ingen ska gå därifrån med frågor som inte är besvarade utan Fonus gör allt för att få kunden att känna sig trygg och att de har fått sina frågor besvarade på bästa sätt.