Bad för alla mitt i Stockholm

Ska du till Stockholm i Sommar? Är du badsugen eller vill du bara ligga på stranden och slappa? Oavsett vilket så finns det fina badställen mitt i Centrala Stockholm. Det är inte i många städer som du både kan få se klippor och fina badställen, men det kan du i Stockholm. Det finns fina förbindelser vart du än ska. Det är det bästa!

Fredhällsbadet

Mitt i Kungsholmen så kan du ta dig ett härligt dopp i sommarvärmen. Fredhällsbadet är ett av de ställen som har den bästa vattenkvaliteten jämfört med vad många andra badställen har i innerstaden. Detta badställe har funnits sedan det invigdes i början av 1900-talet. Så det har några år på nacken men det är fint och fräscht ändå. Åldern spelar alltså ingen roll.

Smedsuddsbadet

Ute i Kungsholmen, närmare bestämt i Rålambshovsparken så ligger Smedsuddsbadet. Här finns både kiosk och Kafé Kajak som erbjuder sina besökare att hyra kajaker. Det kan både bli roligt och underhållande. Här samlas många familjer, men även bara ungdomar. Det är ett mycket populärt ställe att hänga på en varm sommardag. Antingen så kan du välja mellan att ligga på stranden eller så väljer du att sitta uppe vid gräset. Vill du ta en långpromenad så går det bra då de har en gångväg som går längs stranden.

Eriksdalsbadet

Tillhör du dem som tycker om att bada men inte ute i någon sjö eller i ett hav så finns Eriksdalsbadet. Här kan du bada utomhus i en helt vanlig bassäng. Här är bassängerna uppvärmda så att du kan bada om du tycker att havet är för kallt. Det bästa av allt är att det finns bassänger både för barn och vuxna i Eriksdalsbadet. Hela familjen kan samlas här med andra ord. Denna badanläggning hittar du på söder. Det ligger nära Skanstulls tunnelbanestation.